Zweedse Kerstmarkt keert terug in december 2017

De Zweedse Kerstmarkt keert terug! In het weekend van 9 en 10 december 2017 halen we opnieuw het kerstgevoel naar de voormalige Suikerfabriek in Groningen. Hiermee vindt het evenement opnieuw plaats rondom het Zweedse Luciafeest. Op de plek waar bietencampagnes ooit letterlijk de dagelijkse beat bepaalden, worden komend najaar nieuwe kerstherinneringen geboren. Ruim 8.000 nieuwsgierige ogen togen in 2016 naar de Suikerfabriek, pakten ons cadeautje uit tijdens de dertiende editie van de Zweedse Kerstmarkt. ‘Dertien’ bleek bepaald geen clichématig ongeluksgetal. Integendeel, de Zweedse Kerstmarkt 2016 was er één om tijdens de kerstperiode tevreden op terug te kijken. Het is dan ook alleen maar logisch dat de Zweedse Kerstmarkt in 2017 opnieuw een plekje in de kerstkalender inneemt. In het tweede weekend van december zet het evenement de Groninger Suikerfabriek weer compleet op haar kop.

Deelnemen
Heb je een geweldige Scandinavische webshop? Ben je als geen ander thuis in de Zweedse ambachten of ben jij degene waar de bezoeker in december zijn of haar kerstcadeaus scoort? De Zweedse Kerstmarkt houdt graag vast aan haar karakter en stelt daarom met zorg de line-up samen. Vertel ons waarom jouw bedrijf bij de Zweedse Kerstmarkt past, dan leren we elkaar meteen goed kennen. ‘We’ is in dit geval Sier Organisatie&Communicatie. De personificatie van Sier is dan weer Paulien Simonides, bereikbaar via info@siercommunicatie.nl.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!
Blader hier in het fotoalbum van 2016.

 

 

Zweedse Kerstmarkt keert terug in december 2017

De Zweedse Kerstmarkt keert terug! In het weekend van 9 en 10 december 2017 halen we opnieuw het kerstgevoel naar de voormalige Suikerfabriek in Groningen. Hiermee vindt het evenement opnieuw plaats rondom het Zweedse Luciafeest. Op de plek waar bietencampagnes ooit letterlijk de dagelijkse beat bepaalden, worden komend najaar nieuwe kerstherinneringen geboren. Ruim 8.000 nieuwsgierige ogen togen in 2016 naar de Suikerfabriek, pakten ons cadeautje uit tijdens de dertiende editie van de Zweedse Kerstmarkt. ‘Dertien’ bleek bepaald geen clichématig ongeluksgetal. Integendeel, de Zweedse Kerstmarkt 2016 was er één om tijdens de kerstperiode tevreden op terug te kijken. Het is dan ook alleen maar logisch dat de Zweedse Kerstmarkt in 2017 opnieuw een plekje in de kerstkalender inneemt. In het tweede weekend van december zet het evenement de Groninger Suikerfabriek weer compleet op haar kop.

Deelnemen
Heb je een geweldige Scandinavische webshop? Ben je als geen ander thuis in de Zweedse ambachten of ben jij degene waar de bezoeker in december zijn of haar kerstcadeaus scoort? De Zweedse Kerstmarkt houdt graag vast aan haar karakter en stelt daarom met zorg de line-up samen. Vertel ons waarom jouw bedrijf bij de Zweedse Kerstmarkt past, dan leren we elkaar meteen goed kennen. ‘We’ is in dit geval Sier Organisatie&Communicatie. De personificatie van Sier is dan weer Paulien Simonides, bereikbaar via info@siercommunicatie.nl.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!
Blader hier in het fotoalbum van 2016.