Specialiteiten Bakker Wiebrand gaan als warme broodjes

Het is alweer even geleden dat het team van Bakker Wiebrand lichtelijk, tot zwaar haar hart verloor aan de Noordelijke landen. Meer nog: ze werden verliefd op de broodspecialisten. Dáár besloten ze iets mee te gaan doen.

Veel Scandinaviërs bakken dagelijks hun eigen brood. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de supermarkt niet vaak ‘ff’ om de hoek zit. De Scandinaviërs bakken de broden vaak met kruiden en toevoegingen die we in Nederland niet 1,2,3 met brood associëren. Bakker Wiebrand maakt speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt een aantal van deze broodspecialiteiten. Bijvoorbeeld Zweeds rozijnenbrood, met roggedesem en tarwemeel. Een wat luxer brood dat vaak met kerst wordt gegeten. Vorig jaar gingen ze als warme broodjes, wees er dus op tijd bij!

Meer Bakker Wiebrand
www.facebook.com/bakkerwiebrand

 

 

Krallegies&Keddegies: trotse makers van sieraden

Het is een bijzonder duo met één duidelijke gezamenlijke passie: de liefde voor sieraden. De één verwerkt allerlei (half)edelstenen, dus ook Scandinavische stenen als diverse […]

‘Pricewinning brand’ MARIA ÅKERBERG op Kerstmarkt

De decembermaand is dé maand om terug te kijken. Wat heeft het jaar me zoal gebracht en ook: wat ga ik volgend jaar anders of […]

Terug in de schoolbanken met retroposters Lola du Moulin

Vrijwel iedereen kent ze nog vanuit zijn of haar schooltijd. Vanaf 2016 zijn ze bezig aan een indrukwekkende revival: de welbekende retroposters. Wereldkaarten, reptielen, het […]