Specialiteiten Bakker Wiebrand gaan als warme broodjes

Het is alweer even geleden dat het team van Bakker Wiebrand lichtelijk, tot zwaar haar hart verloor aan de Noordelijke landen. Meer nog: ze werden verliefd op de broodspecialisten. Dáár besloten ze iets mee te gaan doen.

Veel Scandinaviërs bakken dagelijks hun eigen brood. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de supermarkt niet vaak ‘ff’ om de hoek zit. De Scandinaviërs bakken de broden vaak met kruiden en toevoegingen die we in Nederland niet 1,2,3 met brood associëren. Bakker Wiebrand maakt speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt een aantal van deze broodspecialiteiten. Bijvoorbeeld Zweeds rozijnenbrood, met roggedesem en tarwemeel. Een wat luxer brood dat vaak met kerst wordt gegeten. Vorig jaar gingen ze als warme broodjes, wees er dus op tijd bij!

Meer Bakker Wiebrand
www.facebook.com/bakkerwiebrand

 

 

Met passie voor Finland: Nordic Interior Design

Finland is in de volksmond bekend als het ‘land van de duizend meren’. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt leer je Finland vooral kennen door haar goede […]

Wold gaat internationaal als een raket

De dames van Wold veroveren stukje bij beetje de wereld. Zo maakte showUP al kennis met de Wold x Kadodesign kerstcollectie en ging ’t zelfs […]

Zweedse Kerstmarkt ’17 met recordaantal van 8.000 bezoekers

De Zweedse Kerstmarkt 2017, it’s a wrap! En wat was ‘ie fijn! In het weekend van 9 en 10 december was de Zweedse Kerstmarkt grootser, […]