Specialiteiten Bakker Wiebrand gaan als warme broodjes

Het is alweer even geleden dat het team van Bakker Wiebrand lichtelijk, tot zwaar haar hart verloor aan de Noordelijke landen. Meer nog: ze werden verliefd op de broodspecialisten. Dáár besloten ze iets mee te gaan doen.

Veel Scandinaviërs bakken dagelijks hun eigen brood. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de supermarkt niet vaak ‘ff’ om de hoek zit. De Scandinaviërs bakken de broden vaak met kruiden en toevoegingen die we in Nederland niet 1,2,3 met brood associëren. Bakker Wiebrand maakt speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt een aantal van deze broodspecialiteiten. Bijvoorbeeld Zweeds rozijnenbrood, met roggedesem en tarwemeel. Een wat luxer brood dat vaak met kerst wordt gegeten. Vorig jaar gingen ze als warme broodjes, wees er dus op tijd bij!

Meer Bakker Wiebrand
www.facebook.com/bakkerwiebrand

 

 

Zweedse seizoensproducten bij De Hexenketel

Eigenaresse Grietje van der Meulen van de Hexenketel heeft een neusje voor wat lekker is. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt komt ze met manthantverk en slöjd. […]

Grutzk ontwerpt speciale kerstuitvoering van broodplank

De creativiteit zit duidelijk in de familie. Broer Theo en zus Gerry timmeren de laatste jaren hard aan de weg met hun bedrijf Grutzk. Lesje […]

Fan van Scandinavisch design: Deense Dingen

She’s back! Eigenaresse Wil Pul van Deense Dingen.nl keert naar 1 jaar afwezigheid terug naar de Zweedse Kerstmarkt in Groningen. Haar assortiment werd al eens […]

Mis het niet! Koop je Zweedse Kerstmarkt-tickets online

Direct online kaarten kopen