Ongerept en avontuurlijk Zweden met Hem62

Ton en Suzanne van Hem62 schrijven unieke reisgidsen over Zweden én maken hiermee hun debuut tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017! Hem62 is te danken aan de naam van het huis van de koppel (hem) en de ligging aan de 62. Dit is hun thuis in Zweden en van daaruit geven ze Hem62 vorm.

Om het verhaal van Hem62 beter te kennen gaan we terug naar 2003. Het is in dat jaar dat Ton en Suzanne voor de eerste keer op vakantie gaan naar Zweden. De rust, de ruimte en de natuur hebben ze sindsdien niet meer losgelaten. De jaren daarna kwamen ze iedere vakantie terug en begon ondertussen het dromen over een eigen ‘stekkie’. Zes jaar na hun eerste vakantie in Zweden werd die droom werkelijkheid. Sindsdien wonen ze in Stöllet én houden ze een blog bij over hun belevenissen aldaar. Een website met toeristische informatie volgde. Nu is er een reisgids over Värmland met blogverhalen, informatie en toeristische tips. Scoor dit exemplaar tijdens de Kerstmarkt op 9 en 10 december!

Meer Hem62
www.hem62.nl

 

 

Ontdek Noorwegen, het Noorderlicht en meer met Fru Amundsen

“Eindeloze sneeuwvlaktes in de winter, fris groen en bloeiende boomgaarden in het voorjaar en het licht van de middernachtzon tijdens de zomermaanden”. De omschrijving van […]

Steun KiKa: kom langs bij Fardau Moojen

Let us introduce to you: Fardau Moojen, met een prachtdochter van 2 jaar. Beide zitten vol levensvreugde, maar zijn ook van jongs af aan ervaringsdeskundige […]

Ontdek bijzonder Finskogen op de sneeuwscooter

Ready for an adventure? Een tour op de sneeuwscooter is dé manier om de uitgestrekte natuurgebieden van Zweden te beleven. Snowscootertours Sweden biedt deze unieke […]