Ongerept en avontuurlijk Zweden met Hem62

Ton en Suzanne van Hem62 schrijven unieke reisgidsen over Zweden én maken hiermee hun debuut tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017! Hem62 is te danken aan de naam van het huis van de koppel (hem) en de ligging aan de 62. Dit is hun thuis in Zweden en van daaruit geven ze Hem62 vorm.

Om het verhaal van Hem62 beter te kennen gaan we terug naar 2003. Het is in dat jaar dat Ton en Suzanne voor de eerste keer op vakantie gaan naar Zweden. De rust, de ruimte en de natuur hebben ze sindsdien niet meer losgelaten. De jaren daarna kwamen ze iedere vakantie terug en begon ondertussen het dromen over een eigen ‘stekkie’. Zes jaar na hun eerste vakantie in Zweden werd die droom werkelijkheid. Sindsdien wonen ze in Stöllet én houden ze een blog bij over hun belevenissen aldaar. Een website met toeristische informatie volgde. Nu is er een reisgids over Värmland met blogverhalen, informatie en toeristische tips. Scoor dit exemplaar tijdens de Kerstmarkt op 9 en 10 december!

Meer Hem62
www.hem62.nl

 

 

Lieve kaarten en boomstamschilderijtjes van Sprankelhout

Je spot ze al in de KOKO TOKO store in Groningen, bij Kabinett in Leeuwarden en zelfs in Den Andel: bij Andledon Winkeltje. Op zondag […]

Handmade én creatief: Textielwerk Wol en Zo

Textielwerk Wol en Zo uit het Zeeuwse Ouwerkerk brengt een speciaal geselecteerd assortiment mee naar de Zweedse Kerstmarkt. Zo hebben ze diverse wantjes pakketten samengesteld, […]

Producten met liefde voor… Moois uit Zweden

Zodra je de online winkel van Moois uit Zweden binnenwandelt spat het d’r vanaf: de liefde voor Zweden. Of zoals ze het zelf zeggen: “Wij […]