Ongerept en avontuurlijk Zweden met Hem62

Ton en Suzanne van Hem62 schrijven unieke reisgidsen over Zweden én maken hiermee hun debuut tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017! Hem62 is te danken aan de naam van het huis van de koppel (hem) en de ligging aan de 62. Dit is hun thuis in Zweden en van daaruit geven ze Hem62 vorm.

Om het verhaal van Hem62 beter te kennen gaan we terug naar 2003. Het is in dat jaar dat Ton en Suzanne voor de eerste keer op vakantie gaan naar Zweden. De rust, de ruimte en de natuur hebben ze sindsdien niet meer losgelaten. De jaren daarna kwamen ze iedere vakantie terug en begon ondertussen het dromen over een eigen ‘stekkie’. Zes jaar na hun eerste vakantie in Zweden werd die droom werkelijkheid. Sindsdien wonen ze in Stöllet én houden ze een blog bij over hun belevenissen aldaar. Een website met toeristische informatie volgde. Nu is er een reisgids over Värmland met blogverhalen, informatie en toeristische tips. Scoor dit exemplaar tijdens de Kerstmarkt op 9 en 10 december!

Meer Hem62
www.hem62.nl

 

 

Ode aan de Zweedse kruiswoordpuzzel op kerstmarkt

Ze zijn wereldwijd net zo bekend als ABBA, de IKEA en kroonprinses Victoria: de Zweedse kruiswoordpuzzels. Al snel na de introductie van de kruiswoordpuzzel decennia […]

Zweedse Kerstmarkt ’17 met recordaantal van 8.000 bezoekers

De Zweedse Kerstmarkt 2017, it’s a wrap! En wat was ‘ie fijn! In het weekend van 9 en 10 december was de Zweedse Kerstmarkt grootser, […]

Verken de Scandinavische wateren met Fairway Sailing

Houd je van rust, ruimte, natuur en ben je net als het team van Fairway Sailing gek op zeilen? Vaar dan mee op de Hestia […]