Ongerept en avontuurlijk Zweden met Hem62

Ton en Suzanne van Hem62 schrijven unieke reisgidsen over Zweden én maken hiermee hun debuut tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017! Hem62 is te danken aan de naam van het huis van de koppel (hem) en de ligging aan de 62. Dit is hun thuis in Zweden en van daaruit geven ze Hem62 vorm.

Om het verhaal van Hem62 beter te kennen gaan we terug naar 2003. Het is in dat jaar dat Ton en Suzanne voor de eerste keer op vakantie gaan naar Zweden. De rust, de ruimte en de natuur hebben ze sindsdien niet meer losgelaten. De jaren daarna kwamen ze iedere vakantie terug en begon ondertussen het dromen over een eigen ‘stekkie’. Zes jaar na hun eerste vakantie in Zweden werd die droom werkelijkheid. Sindsdien wonen ze in Stöllet én houden ze een blog bij over hun belevenissen aldaar. Een website met toeristische informatie volgde. Nu is er een reisgids over Värmland met blogverhalen, informatie en toeristische tips. Scoor dit exemplaar tijdens de Kerstmarkt op 9 en 10 december!

Meer Hem62
www.hem62.nl

 

 

Een feestje voor vogels met Happy Birdsday

In de winter horen vogels in het zonnetje te staan, nietwaar? Met Happy Birdsday maakt trotse eigenaresse Annemiek van der Meer té leuke vogeltraktaties in […]

Gerda Kooi tovert zeildoek om tot producten die je móet hebben

Wist je dat zeildoek bij uitstek kan worden gebruikt voor de creatie van windlichten, wijn- en stokbroodzakken? De bepaald niet alledaagse ontwerpen komen van de […]

Krallegies&Keddegies: trotse makers van sieraden

Het is een bijzonder duo met één duidelijke gezamenlijke passie: de liefde voor sieraden. De één verwerkt allerlei (half)edelstenen, dus ook Scandinavische stenen als diverse […]