Doe een wens en win voor €20 gratis brievenbusverrassingen via Greetz!

Het versturen van kerstkaarten is één van de leukste tradities van de decemberperiode. Juist nu, nu we massaal elkaar een fijne kerst wensen via Facebook of Instagram, is een brievenbusverrassing op de deurmat des te specialer. Het team achter de Zweedse Kerstmarkt is er dol op en heeft in Greetz dé ultieme partner gevonden. Als trouwe kerstkameraden zorgen we er niet alleen voor dat 3 mensen gratis mogen shoppen in de Greetz-kerstwebshop, we bouwen óók een (digitaal) kerstboommonumentje.

De wensboom is hard op weg om één van de leukste tradities te worden van de Zweedse Kerstmarkt. Vorig jaar hing ‘ie vol met de mooiste hartenkreten. Op 9 en 10 december keert de wensboom (new and improved) terug. Het volhangen van de wensboom start dit jaar al online. Laat op Facebook jouw wens achter onder het Greetzbericht óf stuur ons een mail via info@zweedsekerstmarkt.nl. Wij hangen jouw wens ter plekke op aan de wensboom. En vooral: je maakt hiermee kans op €20 shoptegoed bij Greetz.

Greetz heeft niet 1 of 2 kerstkaarten waar je uit kunt kiezen, ook niet 50 of 60, ze hebben keus uit maar liefst 800 stuks! Online ontwerp je bovendien je eigen kerstkaart. Kies welke foto je wilt gebruiken, schrijf een toffe tekst et voilà: jouw persoonlijke verrassing ploft binnenkort op de deurmat!

Nieuwsgierig?

Klik hier om door de Greets-kerstcollectie te bladeren

Winnen?

Ga hier naar de Facebookpagina van de Zweedse Kerstmarkt. Op maandag 11 december worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Ongerept en avontuurlijk Zweden met Hem62

Ton en Suzanne van Hem62 schrijven unieke reisgidsen over Zweden én maken hiermee hun debuut tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017! Hem62 is te danken aan de […]

Spijkers Kinderkleding trots op Maxamorra wintercollectie

Maxamorra is één van de leukste Zweedse kindermerken, in 2008 opgericht door Johan Ström. Het merk staat voor eenvoud, kleurrijk, praktisch én kwaliteit. Eenmaal een […]

Hout, nog meer hout en heel veel wol bij Eexterhout

Eexterhout staat voor houten tuinmeubelen, houten meubels en heel veel wol. Altijd met plezier gemaakt en zoveel mogelijk ontworpen met hergebruikte materialen, omdat Eexterhout duurzaam […]