Doe een wens en win voor €20 gratis brievenbusverrassingen via Greetz!

Het versturen van kerstkaarten is één van de leukste tradities van de decemberperiode. Juist nu, nu we massaal elkaar een fijne kerst wensen via Facebook of Instagram, is een brievenbusverrassing op de deurmat des te specialer. Het team achter de Zweedse Kerstmarkt is er dol op en heeft in Greetz dé ultieme partner gevonden. Als trouwe kerstkameraden zorgen we er niet alleen voor dat 3 mensen gratis mogen shoppen in de Greetz-kerstwebshop, we bouwen óók een (digitaal) kerstboommonumentje.

De wensboom is hard op weg om één van de leukste tradities te worden van de Zweedse Kerstmarkt. Vorig jaar hing ‘ie vol met de mooiste hartenkreten. Op 9 en 10 december keert de wensboom (new and improved) terug. Het volhangen van de wensboom start dit jaar al online. Laat op Facebook jouw wens achter onder het Greetzbericht óf stuur ons een mail via info@zweedsekerstmarkt.nl. Wij hangen jouw wens ter plekke op aan de wensboom. En vooral: je maakt hiermee kans op €20 shoptegoed bij Greetz.

Greetz heeft niet 1 of 2 kerstkaarten waar je uit kunt kiezen, ook niet 50 of 60, ze hebben keus uit maar liefst 800 stuks! Online ontwerp je bovendien je eigen kerstkaart. Kies welke foto je wilt gebruiken, schrijf een toffe tekst et voilà: jouw persoonlijke verrassing ploft binnenkort op de deurmat!

Nieuwsgierig?

Klik hier om door de Greets-kerstcollectie te bladeren

Winnen?

Ga hier naar de Facebookpagina van de Zweedse Kerstmarkt. Op maandag 11 december worden de winnaars bekend gemaakt.

 

De Handelsfabriek is hét adres voor industriële vintage en retro

In mei 2015 was het zover. Ronald Hoeksema z’n droom kwam uit. Met de opening van de Handelsfabriek Industrieel & Vintage in Tolbert ging zijn […]

TIP ♥ Bezoek pop-up shop Uit ’t Noorden

Ze is één van de leukste gezichten van de Zweedse Kerstmarkt: Ingrid Deenen van Uit ’t Noorden. Ze is gek op mooie prints en eenvoudige […]

Gek op groen: Minke’s kransen en workshops

Ze is enthousiast, gek op groen, dol op de kerst en hartstikke creatief. We hebben het over Minke van het gelijknamige Minke’s kransen en workshops […]