Maak je kerstontbijt extra bijzonder met Ontbijtpret

Het kerstontbijt is misschien wel het hoogtepunt van de kerst. Het is hoe dan ook het lekkerste begin van de feestdagen. Met het jaar besteden we meer aandacht aan de aankleding van de tafel. Eigenaresse Christy van Rij van Ontbijtpret maakt je kerstontbijt of -brunch extra bijzonder met toffe eierwarmers in kerstuitvoering en eierdopjes van het merk LucieKaas. Je kan de kerst niet beter beginnen!

“Ken je het gevoel van vlinders in je buik en een rondtollend hoofd als je iets heel gaafs ziet? Dat had ik bij het zien van het matroos-eierdopje in een Duits online magazine”, vertelt Christy. Die eierdopjes móest ze hebben voor haar webshop. Ze belandt vervolgens in Denemarken, bij het designbureau genaamd LucieKaas, dat oudere Scandinavische ontwerpen terugbrengt naar de markt. Nu, heel wat jaren later, heeft Christy tientallen ontwerpen in haar online winkel. Van originele vintage uitvoeringen tot nieuwe design in hippere kleuren. Sinds 2016 verkoopt ze bovendien eierdopjes met alle letters van het alfabet.

De ‘ontbijtpret’ houdt bij de eierdopjes van LucieKaas niet op, in Christy’s webshop vind je eveneens vrolijke eierwarmers van Donkey Products. Bijvoorbeeld deze kerstuitvoering die je ei er gegarandeerd warmpjes bij laat zitten. Deze eierwarmers, de eierdopjes van LucieKaas én zelfgemaakte broodplanken vormen samen de basis van haar presentatie tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017. Kom shoppen bij Ontbijtpret!

© 2016-2021 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos