Ongerept en avontuurlijk Zweden met Hem62

Ton en Suzanne van Hem62 schrijven unieke reisgidsen over Zweden én maken hiermee hun debuut tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017! Hem62 is te danken aan de naam van het huis van de koppel (hem) en de ligging aan de 62. Dit is hun thuis in Zweden en van daaruit geven ze Hem62 vorm.

Om het verhaal van Hem62 beter te kennen gaan we terug naar 2003. Het is in dat jaar dat Ton en Suzanne voor de eerste keer op vakantie gaan naar Zweden. De rust, de ruimte en de natuur hebben ze sindsdien niet meer losgelaten. De jaren daarna kwamen ze iedere vakantie terug en begon ondertussen het dromen over een eigen ‘stekkie’. Zes jaar na hun eerste vakantie in Zweden werd die droom werkelijkheid. Sindsdien wonen ze in Stöllet én houden ze een blog bij over hun belevenissen aldaar. Een website met toeristische informatie volgde. Nu is er een reisgids over Värmland met blogverhalen, informatie en toeristische tips. Scoor dit exemplaar tijdens de Kerstmarkt op 9 en 10 december!

Meer Hem62
www.hem62.nl

 

 

Impressie | Zó leuk is de Zweedse Kerstmarkt

We kunnen over de Zweedse Kerstmarkt vertellen en dan zijn we waarschijnlijk morgen nog niet uitgepraat. Zó leuk vinden wij, de mensen achter de schermen, […]

De Zweedse Kerstmarkt is terug op 8 en 9 december

Of je nu de zoektocht bent gestart naar een origineel kerstcadeau, houdt van gezelligheid of stiekem een beetje verliefd bent op Zweden en de andere […]

Zweedse Kerstmarkt ’17 met recordaantal van 8.000 bezoekers

De Zweedse Kerstmarkt 2017, it’s a wrap! En wat was ‘ie fijn! In het weekend van 9 en 10 december was de Zweedse Kerstmarkt grootser, […]

Line-up 2018 to be announced