Met je kinderen naar de Zweedse Kerstmarkt

Trap de kerstperiode op bijzondere wijze af tijdens de Zweedse Kerstmarkt! Ben je van plan om van je bezoek een familie-uitje te maken? Om te beginnen is het goed om te weten is dat kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen mogen. Check daarnaast de onderstaande bezoektips voor kinderen en vertrek in het weekend van 9 en 10 december goed voorbereid naar de voormalige Suikerfabriek!

Koekenbakkers gezocht!

Mate Masie Catering [stand 20]
Zijn jouw kinderen sterren in versieren en houden ze van koekjes? Volg een workshop Zweedse koekjes versieren bij nieuwkomer Mate Masie Catering. Bij Mate Masie scoor je meteen ook Zweeds brood met kruidenboter en een lekker soepje.

Tekst gaat verder onder foto

Leg ’t vast

Vivere Photography (stand 84)
Fotografe Marleen spot je tijdens de Zweedse Kerstmarkt met haar eigen fotostand. Dus wil je je familie en vrienden blij maken met een origineel en hip kerstkaartje? Laat dan bij Marleen je eigen kerstkaart ontwerpen, inclusief foto, eigen kerstwensen en jullie namen. Succes gegarandeerd!

 

Hang de wensboom vol!

Wensboom (stand 30)
De wensboom is hard op weg om een vast onderdeel te worden van de Zweedse Kerstmarkt. Doe als familie een wens voor jullie zelf, voor een ander of voor een betere wereld. Schrijf ‘m op en de wens in de wensboom.

 

Doe het lekker zelf

Workshopatelier (stand 50)
We kondigen ‘m eerder al aan, maar het Workshopatelier mag niet ontbreken in deze lijst. Het gloedjenieuwe atelier barst van de workshops en is de ultieme plek om samen lekker aan de slag te gaan. Je volgt hier een workshop handlettering, maakt een kerstster en Zweeds luciapopje óf gaat samen op Noorse, Zweedse of Deense les. Lees hier meer over het Workshopatelier.

 

Is d’r meer? Jazeker!

Kom samen puzzelen op het Zweedse puzzelterras
Voor stoere mannen: je ziet houtkunstenaar Erik Reinders met zijn motorzaag buiten live in actie!
Music baby! Geniet van 4 kerstkoren én 2 jonge singer-songwriters
Ook bijzonder en vooral heel erg knap: bekijk de demo’s van Strovlechtwerk (stand 50)

 

Alvast je route uitstippelen?
Open hier de plattegrond

Foto credits: Emelie Asplund

 

 

© 2016-2021 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos