100% Scandinavisch design bij Blikfang

Om blikfang te leren kennen is het handig om te starten met een bliksemcursus Deens. In het kort: de naam blikfang komt uit het Deense woordenboek en staat voor ‘blikvanger’. De twee bakens achter het populaire online Scandinavische warenhuis zijn Ingrid en Jacqueline. Zo’n twee jaar geleden kwamen ze elkaar tegen en kwamen ze erachter dat ze veel dingen gemeen hebben, maar één ding in het bijzonder: hun liefde voor Scandinavisch design. Het balletje ging rollen en deed dat snel, want in het voorjaar van 2018 openden ze de online deuren van blikfang. De shop staat voor 100% Scandinavisch design die de dames selecteren op basis van duurzaamheid in vormgeving en kwaliteit. Design waar je jarenlang plezier van hebt én, daarmee is de cirkel weer rond, échte blikvangers in je interieur.

Meer Blikfang
www.blikfang.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos