Maja’s Batik heeft batikken tot (bereikbare) kunst verheven

Maja’s Batik is een vertrouwd gezicht op de Zweedse Kerstmarkt. Ook in 2018 is deze creatieve duizendpoot er weer bij! Eigenaresse Maja Waanders verwerkt zelfgebatikte stoffen tot cadeauartikelen, gebruiksvoorwerpen en kleding. Batikken is Maja’s lust en haar leven. Speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt neemt Maja ook afbeeldingen mee van Nils Holgeson, evenals afbeeldingen van elanden, papegaaiduikers en ijsberen. Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Maak hoe dan ook even een pitstop bij Maja!

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos