Dhana Chocolade: rauw en zonder opsmuk

Zet jij je tanden graag in een blokje chocolade? Ga dan vooral langs bij debutant Dhana Chocolade tijdens de Zweedse Kerstmarkt! Eigenaresse Danielle Vergonet maakt rauwe chocolade zonder opsmuk, maar mét smaak. Alles wat het team maakt is vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten en maakt gebruik van lokale verse ingrediënten. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt scoor je rauwe chocolade bonbons bij Dhana. Kun je er daarna niet genoeg van krijgen? We kunnen het ons voorstellen. Gelukkig kun je ook zelf aan de slag! Danielle deelt haar passie en kennis tijdens workshops in het maken van raw chocolate en raw vegan cakes.

 

Meer Dhana Chocolade
www.dhanachocolade.com

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos