Eyecatchers voor in je huis bij Thuis bij Kaat

Als er een prijs bestond voor de meest goedgemutste standhouder dan ging ‘ie zonder twijfel naar Thuis bij Kaat. Eigenaresse Klaartje van der Ven is dol op accessoires met het Scandinavische gevoel en dat merk je. Van kaarsen tot manden, lampen tot servies, noem het maar op. Ze neemt merken mee als Dippies, NADesign, Novoform en Scandinaviaform. Als het Scandinavische gevoel maar in het product zit. Daar wordt niet alleen Klaartje heel gelukkig van, dit straalt ze ook uit én dat doet Klaartje in het speciaal in het weekend van 8 en 9 december tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2019.

 

Meer Thuis bij Kaat
www.thuisbijkaat.nl

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos