Een echte “Feniks” bij Feniks Keramiek

Ooit was het haar hobby. Toen werd het haar passie. Nu is het nog steeds een hobby en passie, maar heeft Marlies Oudijn er haar werk van gemaakt. Keramiek. Beter gezegd: handgemaakt keramiek. Nadat een aantal vriendinnen van Marlies tijdens een workshop een eigen keramieken schaal hadden gemaakt, ontstond de behoefte om haar passie met de rest van de wereld te delen. Feniks Keramiek was geboren. Vorig jaar maakte Marlies haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt met echt Feniks keramiek, servies en tegels. Met succes, de ‘Feniks-fanschare’ werd flink uitgebreid. En niet zo gek, ieder product is uniek en handgemaakt door haarzelf; van nostalgisch tot stoer aardewerk en van servies tot handgemaakte tegels.┬áIeder stuk keramiek heeft een stempel waardoor het een echte “Feniks” is.

Meer Feniks Keramiek
www.fenikskeramiek.nl

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos