Bouwsjop Garyp ‘hout’ van de kerst

De gezichten achter Bouwsjop Garyp houden van de kerst. Stond het tot voor kort vooral bekend als hét adres voor bouwmaterialen, vaste bezoekers van de Zweedse Kerstmarkt weten inmiddels ook dat het creatieve team met allerlei houten accessoires de kerstdagen kleur geeft. Bouwsjop Garyp debuteerde in 2016 op het evenement. Met succes, reden genoeg om inmiddels om één van de vaste gezichten te zijn. Alle producten zijn gemaakt van hout, zijn zelf ontworpen, ademen het Scandinavische gevoel en bovendien is ieder item uniek. Hét adres om lekker te ‘kerstshoppen’!

Meer Bouwsjop Garyp
www.facebook.com/bouwsjopgaryp

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos