Blijmakers met oog voor de natuur: Eexterhout

Eexterhout staat voor houten tuinmeubelen, houten meubels en heel veel wol. Altijd met plezier gemaakt en zoveel mogelijk ontworpen met hergebruikte materialen, omdat Eexterhout duurzaam leven hoog in het vaandel heeft staan. Eigenaresse Kyra Wudich is continu op zoek naar nieuwe creatieve uitdagingen en het is om die reden dat Eexterhout geen jaar hetzelfde is, maar tegelijkertijd altijd herkenbaar blijft. Dit jaar versterkt ze de Zweedse Kerstmarkt met kussens, sieraden en kleine hebbedingen. Alles is ze zelfgemaakt van wol en wolvilt.

 

Meer Eexterhout
www.eexterhout.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos