Jasjes van Joke: creatief met het weefgetouw

Je komt ze er maar zelden zo creatief tegen als Joke Wippoo-Huisman. Al een jaartje of twintig is ze thuis in de wereld van weven en naaien, waarmee ze unieke jasjes maakt. En zo klinkt meteen haar bedrijfsnaam Jasjes van Joke je heel logisch in de oren. Met haar designs werkt Joke hoofdzakelijk met restmaterialen. De geweven exemplaren worden hierbij rechtstreeks geïnspireerd door de Finse ontwerpster Annikki Karvinen die de Finse poppana-techniek groot maakte. Tijdens haar debuut scoor je niet alleen handgeweven jasjes bij Joke, je ontdekt er ook tassen, sjaals, gebreide mutsen en wanten. Zo kom jij de winter wel door!

 

Meer Jasjes van Joke
www.jasjesvanjoke.nl

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos