Liefde voor taart bij theeschenkerij de Blauwe Heksenketel

Rabarbertaart, citroenbavarois, kersen-kwarktaart, monchou-bosvruchten, chocolade-room of de good old appeltaart. We kunnen nog wel even doorgaan, want de taartenlijst van de Blauwe Heksenketel is eindeloos. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt maakt eigenaresse Marianne Stegeman een Scandinavisch uitstapje. Met haar eigengemaakte Scandinavische gebak gaat het Scandinavische kerstgevoel door de maag. Om van te smullen!

 

Meer Theeschenkerij de Blauwe Heksenketel
www.theeschenkerijdeblauweheksenketel.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos