Sprankelend veel creativiteit én knusheid bij Sprankelhout

Je spot ze al in de KOKO TOKO store in Groningen en bij de Blauwe Boerderij. Vorig jaar was ze d’r één dag en dat smaakte zo erg naar meer dat ze dit jaar twee dagen het evenement versterkt. We hebben het over Sprankelhout, één van de meest creatieve gezichten van de Zweedse Kerstmarkt. Sprankelhout ontwerpt lieve plaatjes, altijd uniek en vaak met dieren. Je scoort er een lieve ansichtkaart, toffe boomstamschilderijtjes, afbeeldingen op hout én posters. Het zijn allemaal eigen illustraties van eigenaresse Annemarie van Brussel. Ontdek Annemarie en haar Sprankelhout op de Zweedse Kerstmarkt!

 

Meer Sprankelhout
www.facebook.com/sprankelhout

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos