Met liefde voor het bruine goud: Bolicioso

Gek op chocolade? Dan hebben we een tip voor je, bezoek Bolicioso tijdens de Zweedse Kerstmarkt! Trotse eigenaresse Sandra van der Jagt maakt vorig jaar enthousiast haar debuut op het evenement en keert met diezelfde dosis enthousiasme terug. Sandra is taartdecorateur en deed mee aan meerdere wedstrijden. Misschien ken je d’r zelfs wel van Koffetijd. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt showt ze haar liefde voor chocolade. Denk aan: chocoladebrokken, -flikken, -lolly’s en kerstchocolaatjes. Om te smullen!

Meer Bolicioso
www.bolicioso.com

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos