Moose and More breidt schare ‘Moosefans’ uit op Kerstmarkt

Justin Bieber heeft zijn Beliebers en Taylor Swift en haar Swifties. Eigenaresse Brenda Heijker van Moose and More gaat makkelijk in dit rijtje mee met haar Moosefans. Brenda heeft zich ooit één doel gesteld, ze wil iedere keer opnieuw deze fanschare verrassen. In het weekend van 8 en 9 december shop je volop (handgemaakte) accessoires uit Zweden bij Moose and More. Hierbij staat de eland altijd centraal.  Moose and More is met recht een warm bad te noemen. Kom shoppen tijdens de Zweedse Kerstmarkt!

 

Meer Moose and More
www.facebook.com/mooseandmorebybrenda

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos