Nieuwsgierigheid als bron voor creaties Korau

Nieuwsgierigheid is haar bron, papier en vezels zijn haar passie. We stellen aan je voor: Ineke Donker, trotse eigenaresse van Korau. Korau is het label waar Ineke als creatief ontwerper bijzondere, verrassende en unieke creaties produceert. Ze maakt kaarten, prenten, cadeaulabels, kommen en “eigenwijze sieraden” zoals ze het zelf omschrijft. Ineke vaart lekker haar eigen koers en doet alles op eigen wijze. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2019 maakt ze als directe buurvrouw van Sprankelhout haar debuut.

 

Meer Korau
www.korau.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos