Ode aan originele Estse merken bij Nestland

Mogen we Nestland scharen in de top van de leukste debutanten dit jaar? Getuige de indrukwekkende merken is een overtuigende “hell yeah!” het enige juiste antwoord. Eve Reincke is trotse vertegenwoordiger van meerdere merken uit Estland. Zo neemt ze bijvoorbeeld 100% wollen plaids en kussens mee van Woolish, biologische kinderkleding van Tjorven Kids en wollen kinderkleding van Wool in Love. Je scoort bij Nestland gegarandeerd een bijzondere outfit voor de kleine en vergeet tegelijkertijd niet jezelf met de blijmakers van Woolish.

 

Meer Nestland
Woolish: www.woolish.ee
Tjorven Kids (foto): www.instagram.com/tjorvenkids
Wool in Love: www.woolinlove.ee

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos