Passie voor edelstenen bij Toortje Rocks

We stellen aan je voor: Toortje Rocks, een nieuwkomer op de Zweedse Kerstmarkt 2018. Het gezicht achter Toortje is Rianne van Toor, die haar passie voor edelsmeden liet uitgroeien tot haar eigen business. De passie voor het edelsmeden kreeg ze mee van haar opa. “Hij had een prachtige collectie aan stenen, fossielen en mineralen welke mij als klein kind al fascineerde”, vertelt Rianne. “De liefde voor stenen en de natuur waar ze uitkomen, kan ik bij het edelsmeden combineren met creatief werken en bezig zijn met mijn handen”. In haar werk zet Rianne altijd de edelstenen centraal, daaromheen maakt ze het sieraad. Dit doet ze op maatgemaakt, maar ze belooft ook om met een speciale (kerst)collectie naar de Zweedse Kerstmarkt te komen!

 

Meer Toortje Rocks
www.toortjerocks.com

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos