Scandinavisch modeshoppen bij SÖT

Scandinavisch shoppen in optima forma, het is nieuwkomer SÖT in een notendop. De zaak uit het stadshart van Emmen heeft alleen maar Scandinavische merken in huis, denk aan Cream, Kaffe en Msch, en is er één die door de inwoners van Emmen en verre omstreken wordt omarmd. “Geweldige winkel, je voelt je “thuis” en “Onwijs leuke onderscheidende kleding en schoenen, hippe unieke zelfgemaakte sieraden en vooral buitengewoon eerlijk en vriendelijk personeel” zijn zomaar twee van de positieve online kritieken die het team van eigenaresse Uulkje Heins recent mocht ontvangen. Precies dit ‘thuisgevoel’ nemen de gezichten achter SÖT in het weekend van 8 en 9 december mee naar Groningen.

 

Meer SÖT
www.facebook.com/sotemmen

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos