HOLTBAR: conceptstore én koffiestation in Groningen

Steevast komen ze voor in de favorietenlijstjes van magazines, bloggers en influencers als deze toffe adresjes gaan spotten in Groningen. Zo werden ze al genoemd (lees: geroemd) door LINDA.nieuws en Harpers Bazaar. Na een succesvol debuut keert HOLTBAR conceptstore in het weekend van 8 en 9 december terug naar de Suikerfabriek in Groningen.

In één van de mooiste straatjes van Groningen zit deze “cool and collected shop annex koffiebar”, zoals eigenaresse Jacobien Mansholt het zelf omschrijft. Ze zette de store ooit samen met haar zusje op en als je het Deense woordenboek erbij pakt dan ken je meteen één van de grote waarden van HOLTBAR. De naam is een vrije vertaling van het Deense Holdbar, dat staat voor duurzaamheid. Jacobien probeert haar eigen wijze haar steentje bij te dragen aan een mooiere wereld en groene toekomst. Bij HOLTBAR shopt je (woon)accessoires o.a. in Scandinavische stijl, stationery, beauty, kleding en sieraden. Terwijl je je portemonnee in bedwang moet houden, scoor je meteen een ‘latte’ gemaakt van versgemalen bonen. De daily specials van moeder Mansholt maakt dat je definitief nooit meer de conceptstore aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat wilt verlaten. Deze gouden combi – naast een winkel óók lekkers – nemen de dames Mansholt opnieuw mee naar de Suikerfabriek in Groningen.

Meer HOLTBAR conceptstore
www.holtbar.nl

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos