Zweedseklokken.nl stoomt door met gloednieuwe Zweedseshop.nl

Als ze in 2004 niet hadden besloten om op vakantie naar Zweden te gaan, dan was Zweedseklokken.nl er misschien wel niet geweest. Al genietend van hun vrije tijd liepen Hans en Cordula Bonsel op een gegeven moment tegen een Moraklok aan. Het stond meteen vast dat die klok mee naar huis ging. De klok werd afgerekend, goed verpakt en bovenop de auto mee naar Nederland genomen. Thuis in Nederland begon het te kriebelen. De prijzen voor Moraklokken liggen relatief hoog. “Dat moet anders kunnen, en als niemand anders dat doet dan beginnen wij daar zelf maar mee”, aldus Hans en Cordula. Zweedseklokken.nl was geboren. In een nutshell: Zweedse Klokken biedt een mooi stuk Zweeds antiek voor een bescheiden prijs.

Blijft het daar bij? Welnee, Hans en Cordula stomen nu lekker door met hun gloednieuwe kindje Zweedseshop.nl! Hierin laten ze zien dat hun Zweedse passie veel verder gaat dan klokken, maar zich ook richt op bijzondere woonaccessoires en natuurlijk de immer bekende Zweedse tomte’s.

 

Meer Zweedse Klokken
www.zweedseklokken.nl

Meer Zweedseshop
www.zweedseshop.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos