Veel te kijken en te kopen bij s j o d d y – by An10

Soms “wandel” je een webshop binnen en heb je meteen dat Scandinavische gevoel te pakken, zo ook bij s j o d d y – by An10. Tegelijkertijd is “sjoddy” toch echt een verfriest Engels woord. Het is een afgeleide van het Engelse “see you” en het Friese “sjoch” en “dy” dat zich naar het Nederlands laat vertalen als “kijken” en “jou”. Een lesje Fries verder weet je dus dat er heel wat te kijken valt in de webshop én in het weekend van 8 en 9 december tijdens de Zweedse Kerstmarkt, waar s j o d d y – by An10 één van de nieuwkomers is. Haar assortiment omschrijft eigenaresse Antina Steenstra zelf als stijlvolle way of living producten. Ze brengt onder meer kussens, plaids, stationary en serviesgoed mee naar de Suikerfabriek.

 

Meer s j o d d y – by An10
www.sjoddybyan10.nl

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos