Voor een zoet begin van de kerst: De Proefschuur

Vorig jaar trakteerden ze duizenden mensen op een zoet begin van de kerst, dit jaar zijn ze opnieuw te vinden op de Zweedse Kerstmarkt in Groningen. We hebben het over Karen Mansholt, de absolute bakkoningin van de Zweedse Kerstmarkt. Met haar Proefschuur combineert Karen de liefde voor bakken met het werken van eerlijke producten. Alles komt vanuit haar eigen keuken thuis ergens op het Groninger platteland. Een taart moet een lust voor het oog zijn en heerlijk zijn om te eten naar de mening van Karen. Ze is er niet vies van om nieuwe recepten te proberen. Sterker nog: daar geniet ze van. Kom jij proeven tijdens de Zweedse Kerstmarkt?

Meer De Proefschuur
www.deproefschuur.nl

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos