Vlechtjes en bretels: bijzondere items met industriële en Scandinavische vibe

Vlechtjes en bretels is één van de fijne nieuwkomers tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2018. In het weekend van 8 en 9 december nemen ze handgemaakte items en bijzondere, veelal Scandinavische, merken mee. Zo komen ze bijvoorbeeld met een lijn bamboe tandenborstels en tandenpasta uit Zweden. Hoe tof is dat? Je kan eindeloos veel Zweedse hebbedingen scoren op de Kerstmarkt, doet je tegoed aan alle Scandinavische specialiteiten en hiermee poets je ook nog eens je tanden als de Zweden.

De producten uit de (online) store van vlechtjes en bretels laten zich kenmerken door de industriële vibe met veel witte, zwarte, groene en grijze tinten. Echt het Scandinavische gevoel dus. Extra bijzonder is dat de items uit de stal van eigenaresse Martina van der Heide altijd een mooi verhaal hebben. Het duurzame en maatschappelijk verantwoorde karakter staat hierbij hoog in het vaandel.

 

Meer vlechtjes en bretels
www.vlechtjesenbretels.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos