Met liefde voor de Zweedse keuken: Mate Masie Catering

Bij de kerst hoort eten. Veel eten. Lekker eten. In het speciaal de Zweedse kerst staat bol van de culinaire tradities. Mate Masie Catering is er dol op. Dit ambachtelijke cateringbedrijf uit Grijpskerk heeft het koken in de vingers en biedt o.a. kookworkshops, wereldbuffetten en andere hapjes. Ze zijn thuis in de Afrikaanse keuken, maar richten zich speciaal voor de kerstmarkt opnieuw op de Zweedse eetcultuur. Kom langs voor Zweedse soep, neem een hartig taartje mee en kies voor het Zweedse brood met pesto of kruidenboter. Of kies voor alle varianten, het is eigenlijk te lekker om te laten liggen. Speciaal voor de kinderen verzorgt Mate Masie een workshop Zweedse koekjes versieren.

 

Meer Mate Masie Catering
www.matemasie.nl

Credits foto: Caroline Romare

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos