Yubag and more: voor een echte outdooruitstraling

Yubag and more is één van de vele nieuwe gezichten op de Zweedse Kerstmarkt 2018. Pas nog maakte het bedrijf de sprong naar Zweden waar het merk Hillburry wordt verkocht. Dit inspireerde eigenaresse Syta en haar team zo dat ze dit jaar de line-up van de Zweedse Kerstmarkt kunnen complementeren. Yubag and more staat bekend om haar echte outdooruitstraling. Denk aan: leren tassen, portemonnees en handgemaakte leren ringen, maar ook stoere damesfashion. Het bedrijf groeit enorm en maakt in het weekend van 8 en 9 december haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt!

 

Yubag and more
www.yubagandmore.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos