Alles voor een Hygge lifestyle: mefrouw’s eco-shop

De gezichten achter mefrouw’s eco-shop zijn Sietske en Mirelle. Moeder en dochter koesterden al jarenlang de wens om samen iets te ondernemen. Tegelijkertijd schreven ze in hun lifestyleblog ‘mefrouw over het bewustwordingsproces over o.a. het minderen van plastic of zwerfafval, het verkopen of weggeven over overbodige spullen en het hergebruiken van goederen en verpakkingen. Uit dit proces én deze visie rolde hun eigen store: mefrouw’s eco-shop. Met hun duurzame goodies willen Sietske en Mirelle laten zien dat er voor ieder (plastic) wegwerpproduct een goed milieuvriendelijk alternatief bestaat. De dames bewijzen bovendien dat ze een uitstekende neus hebben voor mooie en bijzondere producten. Wat shop je zoal bij deze nieuwkomer tijdens de Zweedse Kerstmarkt? Denk aan RVS rietjes en menstruatiecups, correctbooks en bijenwasdoekjes, en whiteboardschriften en geluksdoosjes. Noem maar op, alles wat precies bij een Hygge lifestyle past!

 

Meer mefrouw’s eco-shop
www.mefrouwsecoshop.nl/

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos