Celtic Treasure toont ambacht van de Vikingen

Eigenaresse Aafke Helmholt van Celtic Treasure neemt je tijdens de Zweedse Kerstmarkt mee terug naar de tijd van de Vikingen, die hun oorsprong hebben in de noordkant van Scandinaviƫ. Nu associƫren we een Viking al snel met stoer en ruig, vroeger stonden ze vooral bekend als plunderende krijgers. Wat maar weinig weten is dat de Vikingen toch vooral ware ambachtslieden en handelaren waren. Aafke Helmholt laat zich met haar Celtic Treasure graag inspireren door deze vakmannen van weleer. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt maakt ze haar debuut met sieraden, leren (riem)tassen, kinderzwaarden, schilden en riemen uit de tijd van de Vikingen.

 

Meer Celtic Treasure
www.facebook.com/celtic-treasure

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos