De kunst van de natuur bij Driuwhout

Janny de Jong, eigenaresse van Diuwhout, wordt gedreven door drijfhout. Ze jut het zelf en geeft het vervolgens een tweede leven door er Scandinavische kunstvoorwerpen van te maken. Of zoals ze het zelf zegt: “De natuur is de grootste artiest en ik zet de puntjes op de i’”. Ze probeert hierbij de natuur zoveel mogelijk eer aan te doen en de kunstwerken zo zuiver mogelijk te houden. “Als je weet dat de zee het drijfhout haar vorm heeft gegeven, het zout de kleur, de wind en het zand het hebben geschuurd en de zon het heeft gebleekt, dan is het slechts aan mij om het werk af te maken”. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt shop je de mooiste kunstobjecten en kerstartikelen bij Driuwhout.

 

Meer Driuwhout
www.driuwhout.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos