Gek op groen: Minke’s kransen en workshops

Ze is enthousiast, gek op groen, dol op de kerst en hartstikke creatief. We hebben het over Minke van het gelijknamige Minke’s kransen en workshops uit Aduard. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2017 maakte ze haar debuut en gooide ze meteen hoge ogen. Ze keert daarom terug en laat opnieuw ter plekke zien wat ze in huis heeft. Nóg leuker is dat je nadien bij Minke aan de workshoptafel kan aanschuiven. Ze verzorgt het hele jaar door meerdere workshops.

 

Meer Minke’s kransen en workshops
www.facebook.com/mamima1969

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos