Gerda Kooi maakt van zeildoek ware hebbedingen

Wist je dat zeildoek bij uitstek kan worden gebruikt voor de creatie van windlichten, wijn- en stokbroodzakken? De bepaald niet alledaagse ontwerpen komen van de hand van Gerda Kooi. Ze maakt al haar producten van het zeildoek van een Zweedse Marieholm kajuit zeiljacht. Dit resulteert in alleen maar unieke ontwerpen, waar Gerda al twee jaar de show mee steelt op de Zweedse Kerstmarkt. Dit jaar keert ze terug! De producten van Gerda zijn uitermate geschikt om mee uit te pakken tijdens het kerstdiner én, uiteraard, als cadeau onder de kerstboom.

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos