Speciaal voor Kerstmarkt: broodplanken Grutzk in Zweedse stijl

Om Grutzk voor te kunnen stellen is een klein lesje Fries een aanrader. ‘Grutzk’ staat voor ‘trots’. Het gezicht achter het Friese bedrijf is Theo die de laatste jaren trots letterlijk en figuurlijk hard aan de weg timmert én inmiddels één van de vele vaste gezichten is op de Zweedse Kerstmarkt. Speciaal voor het evenement heeft Theo opnieuw een aantal speciale Knäckebröd planken aan zijn imposante assortiment toegevoegd. Ook heeft ‘ie, geheel geïnspireerd op het karakter van de Zweedse Kerstmarkt, een aantal planken met een gewei van een eland als handvat gemaakt. Exclusief verkrijgbaar in het weekend van 8 en 9 december, wees er snel bij!

 

Credits foto: Pontus Charleville

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos