Handgehaakte Mutzi’s must tijdens winter

Om het verhaal van Mutzi beter te kunnen vertellen gaan we terug naar december 2017. Naar WinterWelvaart om precies te zijn, dát andere winter/kerstevenement in Groningen. Onder de noemer van “geinig” of “kijken hoe het loopt” had eigenaresse Harma Meester een paar mutsen gemaakt. De rest is geschiedenis, zeggen ze wel eens. En zo is het, de mutsen bleken een schot in de roos. Een jaar later is Mutzi inmiddels een echte business geworden. Harma keert hiermee uiteraard terug naar WinterWelvaart én doet een weekje eerder de Suikerfabriek aan tijdens de Zweedse Kerstmarkt. Scoor hier haar handgehaakte ‘Mutzi’s’ en ander handmade stuff.

 

Meer Mutzi
www.facebook.com/mutzi.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos