Het Hygge gevoel met Forest Fragrances

De Zweedse Kerstmarkt staat voor een stukje Hygge in kerstsfeer én brengt een ode aan de ambacht. Het is hiermee een smeltkroes van creatieve makers met de Zweedse en Scandinavische inslag. Zo’n typische vakvrouw is Anita van der Bos van Forest Fragrances, die op ambachtelijke wijze zeep maakt. Zeep voor je lichaam, voor je gezicht en zelfs voor je haar. De zeepjes van Forest Fragrances bevatten pure, plantaardige ingrediënten en zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes. In haar atelier in Groningen maakt ze naast zeep ook badzout, lippenbalsem, conditioner en geurkaarsen van ecologische sojawas. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt maakt ze met haar bijzondere assortiment haar debuut!

 

Meer Forest Fragrances
www.forestfragrances.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos