Kom maar op met die winter met de sjaals van Stolt!

Denk je aan de winter dan denk je waarschijnlijk aan kou, kachels, warme jassen, korte dagen en wat al niet meer. De vrouw denkt hierbij óok al gauw aan een dikke sjaal. Zo’n kameraad die je lekker om je heen slaat, waar je jezelf in wikkelt en die je altijd warm maakt. Alleen warmte maakt het winterfeest echter nog niet compleet, het is wel zo fijn als je een mooi exemplaar om je heen drapeert die meteen goed match bij je wintercoat. Deze combinatie – warmte én een fijn uiterlijk – is aan nieuwkomer Stolt! wel toevertrouwd. Stolt! staat voor sjaals waar je blij van wordt.

 

Meer Stolt!
www.sjalenvanstolt.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos