Liefde voor pure producten bij Geitenhouderij ter Veen

Op de Zweedse Kerstmarkt zijn we gek op eerlijk en zijn we stiekem een beetje verliefd op de ambacht. Zo kan het zijn dat zo nu en dan ogenschijnlijk atypische standhouders het evenement komen versterken. Ze zijn niet Zweeds, ze zijn niet Scandinavisch. Integendeel zelfs, ze leveren echter wél pure producten en de liefde voor hun vak komt uit hun poriën. Geitenhouderij ter Veen mogen we precies zo typeren. De geitenboerderij onder de rook van Groningen, in Dorkwerd, komt met geitenkaas en geitenzuivel, gedroogde vleesproducten, bevroren geiten lam en kalfsvlees. Alles komt rechtstreeks van eigen boerderij en is zo natuurlijk mogelijk geproduceerd.

 

Meer Geitenhouderij ter Veen
www.facebook.com/geitenhouderijterveen

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos