Lifestyle in Scandinavische tinten bij Lindehofje

Het is een oase van rust als je de stand van Lindehofje nadert. Lindehofje maakte vorig jaar haar debuut op de Zweede Kerstmarkt met “lifestyle in landelijke naturel tinten”, zoals eigenaresse Hester haar assortiment zelf omschrijft. Dit was dermate een succes dat Hester en haar team opnieuw het evenement komen versterken. Bij Lindehofje shop je tassen, horloges en sieraden evenals (héérlijk) warme sjaals en omslagdoeken. Hester koopt bewust klein in. Daarmee kan ze snel variëren en verkoopt ze bovenal geen massa product.

Meer Lindehofje
www.lindehofje.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos