Love for the Nordics | Scandinavische Vereniging Groningen

Als er één club is die de voorliefde van de gemiddelde bezoeker van de Zweedse Kerstmarkt voor ‘the Nordics’ begrijpt dan is het de Scandinavische Vereniging Groningen wel. De vereniging bestaat al ruim vijftig jaar en kent haar oorsprong als studievereniging van de faculteit der Letteren, meer specifiek: de afdeling Scandinavische taal- en letterkunde. Hieruit rolde de Scandinavische Vereniging Groningen, kortweg SVG. De club is er voor iedereen die belangstelling heeft voor de taal, bevolking en cultuur van de Scandinavische landen. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt ontdek je bij de SVG fijne literatuur, kom je uiteraard meer te weten over de vereniging én zullen ze je ongetwijfeld bijpraten over de lezingen die het SVG organiseert. Het zijn er op jaarbasis zes, waarbij de focus ligt op kunst, wetenschap, cultuur, politiek en natuur. Iedereen die een passie heeft voor Scandinavië is van welkom!

 

Meer Scandinavische Vereniging Groningen
www.scandavischevereniginggroningen.nl

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos