Op zijn Deens bij på dansk

Hoewel på dansk dit voorjaar pas echt is gestart, gaat het verhaal achter het bedrijf toch al een paar jaar terug. Hiervoor moeten we zijn bij de hoofdpersonen Peter en Annemarie Swier, tevens het eigenaarskoppel. Peter en Annemarie gaan al jaren naar Denemarken op vakantie. Telkens weer genieten ze van de rust en ruimte, het landschap en de sfeer. Dat deden ze al lang voordat ‘hygge’ een begrip werd. In 2016 zetten ze een stap extra door de Deense taal te leren om vervolgens een jaar later definitief te besluiten om die mooie interieuraccessoires, die ze als toerist vaak kopen, op de Nederlandse markt te brengen. Afgelopen mei klonk vervolgens het definitieve startschot van på dansk.

Wat shop je zowel bij Peter en Annemarie? Bij Denemarken denk je al gauw aan Deens design en dat zie je terug in de glaskunst, de houten kaarsenstandaards en de typisch Deense “Hoptimisten”. Speciaal voor de kerstperiode, voor de Denen de belangrijkste periode in het jaar, hebben ze hun Deense assortiment nog eens flink uitgebreid. Check het resultaat tijdens hun debuut op de Zweedse Kerstmarkt!

 

Meer på dansk
www.padansk.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos