Knap staaltje vakwerk: Vilt&Vacht

Maakt ze mooie dingen? Is het een knap staaltje vakwerk? En is ze uniek? Jazeker! We hebben het over Marianne ten Bensel van Vilt&Vacht. Drie jaar geleden maakte ze haar debuut op de Zweedse Kerstmarkt met gevilte producten van schapenvachten. Haar debuut werd meteen een succes. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt 2018 laat ze zien hoezeer haar ‘vakvrouwschap’ opnieuw is gegroeid. Bij Marianne shop je┬áhele vachten, kussens en plaids. Alles van verschillende schapenrassen uit Nederland en Zweden. Van de Gotlandschap verkoopt Marianne bovendien geschoren wol voor spinnen en vilten.

 

Credits foto: Aline Lessner

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos