Patiss heet je welkom in de wereld van het weven

Zeg je weven, dan zeg je Patiss. Patiss Weefmaterialen uit Veendam levert werkelijk alles op het gebied van weven. Of het nu gaat om een weefgetouw, -rieten, -schuitjes of –garens; bij Patiss moet je zijn. De garens die eigenaresse Tjitske Blaak levert zijn unieke Finse garens. Te denken valt aan poppana, vissersgaren, jute of strenggaren. Voor de weefexpert óf juist voor de pas gestarte weefster, iedereen is welkom bij Patiss. Ontdek Patiss op zondag in de voormalige Suikerfabriek tijdens de Zweedse Kerstmarkt!

 

Meer Patiss
www.patissweefmaterialen.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos