Producten met liefde voor… Moois uit Zweden

Zodra je de online winkel van Moois uit Zweden binnenwandelt spat het d’r vanaf: de liefde voor Zweden. Of zoals ze het zelf zeggen: “Wij verkopen, houden van én zijn Moois uit Zweden!”. Eigenaresse Yvonne van der West is continu op zoek naar leuke en bijzondere producten die op de één of andere wijze een link hebben met Zweden en Scandinavië. Enthousiast is ze, met passie en vooral oog voor mooie producten. Op zaterdag 8 en zondag 9 december neemt ze onder meer wollen dekens mee van Kerstin Landström, Zweedse vogelhuisjes, FIFA mokken en dienbladen, Zweedse vaatdoekjes van Kattinatt en Leksdans knäcke en bewaarblikken. Het moge duidelijk zijn, je bent wel even zoet bij de pop-up store van Moois uit Zweden.

 

Meer Moois uit Zweden
www.mooisuitzweden.nl

 

 

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos