Sheepy is jouw adres voor de winterwarmte

Sheepy.cc is de droom van eigenaresse Natasja Hebing. “Omdat mijn eigen verzameling schapenvachten nogal uit de hand liep en ik er niet genoeg van kon krijgen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en er werk van gemaakt”, aldus Natasja. Wat Natasja betreft zijn de schapenvachtjes de beste woontrend ooit. Ze doen het niet alleen leuk in huis, ook de tuin krijgt met een schapenvacht net dat extra sfeertje. In 2016 maakte ze haar debuut tijdens de Zweedse Kerstmarkt. Met succes. Inmiddels is Natasja met haar team niet meer weg te denken op de Zweedse Kerstmarkt. Iedere keer verrassen ze opnieuw, maar de basis blijft vertrouwd. Kom jij een fijn vechtje scoren én haal je er meteen je ultieme winterkameraad bij: een paar unieke Sheepy-slofjes?

 

 

Meer Sheepy.cc
www.sheepy.cc

 

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos