Stel zelf je klok samen bij What the Clock

De klok is misschien wel het meest bekeken voorwerp in het interieur. Soms maakt ‘ie je blij, want je hebt nog even de tijd. Een andere keer is het na een vluchtige blik hollen geblazen. Of je nu alle tijd of juist haast hebt, van de uurmakers van What the Clock word je instant helemaal gelukkig. Het frisse exemplaar heb je namelijk helemaal zelf samengesteld.

What the Clock is een ontwerp van de Nederlandse designer Koen Meloen. Hij nam een degelijk Duits uurmechanisme als basis en ontwikkelde vervolgens een speciaal ‘configure-it-out-tool’. Hiermee bepaalde je zelf de materialen, de kleuren, varianten en als kers op de taart kies je je eigen wijzers. Als je houdt van afwisseling of simpelweg niet kunt kiezen, kun je ook meteen een extra fontje of extra wijzers bestellen. Als je dan je interieur aanpast, wijzigt de klok mee. Tijdens de Zweedse Kerstmarkt neemt Koen de mooiste klokken mee en laat ‘ie tegelijkertijd z’n Groningse roots zien met een keur aan posters van Groningen.

 

Meer What the Clock
www.whattheclock.com

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos