Stoer, stijlvol en chic: de goodies van Stoere Shop

In 2017 was ze één van de nieuwe namen van de Zweedse Kerstmarkt: Marijke Wermelink. Toen nog onder MM Styling, dit jaar keert ze met haar Stoere Shop terug naar het evenement. Net als haar assortiment is Marijke stoer én chic. Haar persoonlijkheid komt precies tot uiting in haar sieraden. “Simpel, stoer en chic met een rauw randje”, omschrijft ze het zelf. Marijke werkt met natuurlijke materialen als leer, hout, glaskraal, edel en halfedelsteen. Niet teveel poespas en in niet te uitgesproken kleuren als pastelroze, nude, legergroen en veel grijs. Kom shoppen bij deze mooimaker op de Zweedse Kerstmarkt!

 

Meer Stoere Shop
www.facebook.com/stoereshoptassenensieraden

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos