Studio Het Porseleinen Boek toont liefde voor het ambacht

Dieneke Boektje is het gezicht achter Studio Het Porseleinen Boek, één van de talrijke nieuwe namen in de line-up van de Zweedse Kerstmarkt dit jaar. De naam is een kleine knipoog naar de titel van een boek van Olaf J. Landell én natuurlijk speelde haar achternaam destijds ook een rol in de keuze voor de bedrijfsnaam. Dieneke leerde het beschilderen van porselein ooit van Cor Heyer en Annie Douma. Nu, jaren later, is Studio Het Porseleinen Boek één van de grootste ateliers in Nederland. Het is dan ook meteen een hele eer dat Dieneke speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt een uitstapje maakt. Tijdens haar deelname scoor je handbeschilderde porseleinen sier- en gebruiksvoorwerpen en geeft Dieneke demonstraties porselein beschilderen.

 

Meer Studio Het Porseleinen Boek
www.hetperseleinenboek.nl

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos